fredagsnöjen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
charmig som bara den.

No one ever said it would be this hard.

Har tyvärr bara sommarbilder på datorn, ska föra över vinter bilder från förra vintern från den andra dagen någon dag i helgen. Ska även försöka ta mig ut och fota lite!

ÄNTLIGEN FREDAG! Super härligt, love it. Denna fredag har varit olidligt seg, speciellt eftermiddagen, det hemskaste som finns. Men nu är jag fri för två dagar, så skönt. Planerna för imorgon är att gå på kattmässa med Helena, kanske hittar något fint till min kisse? ;) 

Jul.

 
Marken är vit av snö, julmusiken är på, julklapparna håller på att planeras, på Lördag är det första December, på Söndag är det första advent. Julen är snart här♥
 
 
 

There is a world outside your window

Hej! Denna dag i skolan var ovanligt rolig, antagligen för att det har snöat så mycket. Hur härligt som helst! Hoppas det håller sig länge bara. Efter skolan åkte jag till stallet och frös tårna av mig. Och efter det tog jag en lång och varm dusch och efter det använde jag en ansiktsmask som jag fick av mamma som har varit i Jordanien. Den innehåller lera från Döda Havet som ska vara bra för huden. Ansiktet känns hur som helst hur lent och fräscht som helst just nu!
Ska äta nu, men ska försöka flika in ett blogginlägg senare, måste börja blogga oftare! 

Jag ser det snöa.

Idag snöade det äntligen! Så mysigt, julstämning till max. 
Idag efter skolan gick jag, Saga och Helena till simhallen och simmade lite. Efter det gick vi hem i snöstormen, och ner jag kom hem var jag helt stelfrusen. Så jag tog på mig min onepiece, drack varm choklad och åt några clementiner. Julstämning!♥ Ikväll väntar ett helt nytt Glee avsnitt, ååh kan inte vänta! 

Regniga Tisdag

Idag har det regnat som attan, usch, vill bara ha snö nu. Men dagen flöt på ganska bra ändå och jag har ägnat eftermiddagen åt att plugga. Men nu är jag klar med det för dagen och ska bara sitta vid datorn resten av kvällen tror jag. Super härligt.
Nu ska jag surfa omkring lite på internet och leta efter julklappar som jag ska köpa till mina vänner :)

Im just doing me.

 
Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner framför tvn och se på några avsnitt Glee. Hoppas ni har en fin kväll!

Your'e eyes are blue but I have seen them red.

En lite annourlunda redigerad bild från i sommras.
 
Förlåt för att bloggen har stått tom under helgen, har inte suttit vid datorn. Istället har helgen + idag spenderats med fina Saga. Skrattar som bara den med den tjejen! 
Nu har vi en hel vecka framför oss, har inte så jätte mycket läxor, och dom flesta som jag har just nu är avklarade vilket är super skönt! 
Ska försöka knopa ihop en veckoplanering sen, eller om jag kan göra någon, är som sagt kass på allt sånt där...

hannalovisasol.se

Jag är med på hannalovisasol.se s veckans blogg tävling! :)

cow


new

Så, fixade lite nytt. Eller ja, det var inte så mycket fixande för min del. Tog den från designadinblogg.se , är kass på att göra egna. Men om det är någon som kan hjälpa mig så komentera gärna! 
Men vad tycks om den nya, jag tycker att den var jätte fin och enkel. Älskar den!

Im running from the madhouse

 
Förlåt för att jag inte har bloggat på längre, har inte haft lust, men ska försöka komma igång igen!
Denna helg är hela min familj bortresta, förutom jag då. Så snart kommer finaste Saga hit som ska hålla mig sällskap under helgen, så det blir jätte mysigt.
Hoppas ni får en fin helg!

A dollhouse is all you can see, but its so far from my reality

 
Idag efter skolan gick jag och Helena till simhallen och simmade lite, väldigt skönt eftersom jag är stel i typ hela kroppen. Efter det gick jag hem och begravde mig i plugg ett litet tag. Men nu är jag klar för idag och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och försöka gå och lägga mig tidigt. Är så himla trött nuförtiden.

Schemabrytande dag

 
Idag var det schemabrytande dag i skolan, och då fick vi köra en massa olika sporter. Jag körde fäktning, basket, karate och capoeira. Det var rätt så kul, ingen höjdare kansken som sagt helt ok :) Sen efter det drog jag mig hemåt och läste några sidor i en bok som vi läser i engelskan. Den är riktigt bra! 
Resten av eftermiddagen/kvällen ska jag öva på min tyska redovisning och se på glee. Haha, har börjat om från säsong ett igen. Dom var så små... :O 

And was like, ow, never thought it hurts so bad

Godmorgon! Har haft en riktigt skön helg än så länge, igår så var jag bara hemma och vandrade omkring i min onepiece, super härligt. Och idag kommer Helena kl.12 tror jag. Och innan dess ska jag gå och hämta ut ett paket som är till pappa (det är ju farsdag idag!) och köpa lite choklad till honom, hehe. 

I am not a word, I am not a line. I am not a girl that can ever be defined.


Godmorgon!

Godmorgon! Mår inte särskillt bra idag, spydde inatt osv. Ska inte skriva så mycket om det iaf, vill inte äckla er. Men idag är det vila som gäller, skulle tagit spruta idag också men det sparar vi till nästa helg (vi ska ändå ta hepatit a&b sprutor då). Så helgen blir sprut fri :) 

Never felt like this before

Min snygga modell till kompis.

Denna fredag har varit lite traumatisk om man säger så... Haha började blöda näsblod i nästan 1.5 timme och höll på att åka in till sjukhus osv. Men som tur tog det slut! Hatar att gå till sjukhus... Men som tur hade jag mina fina vänner vid min sida som höll på som mina sjuksköterskor dom fick städa badrummet när jag hade gått, guldstjärna till dom!  Nu mår jag bra iaf, lite matt och skakis, hamnade typ i ett slags chock tillstånd... Usch, hata näsblod om man säger så!
Men om man bortser från det så var fredagen bra :) 
 

Lights will guide you home

 
Idag efter skolan åkte jag direkt till stallet och red. Hade markarbete och red fina Mr. Bean, det gick dock inte så bra... Han ville inte fatta rätt galopp osv. Menmen! 
Och imorgon är det fredag! Perfekt! Är helt slut efter första skolveckan... Och planerna för helgen är att ta spruta mot gula febern (ska till afrika under jullovet) på lördag,  och man kan få feber av den ironiskt nog-. Men det är inte så jätte vanligt så förhoppningsvis slipper jag den biverkningen, och på lördag kväll kanske jag och helena ska simma lite :) 
Nu ska jag mysa mig igenom denna torsdags kväll, för imorgon är det som sagt fredag!

If the say why, why, tell them that its human nature

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitter här framför datan och lyssnar på härlig musik medans jag äter en tidig middag. Ska till gymmet snart så måste fylla på med kolhydraterna ;) 
Dagen var helt okej idag, lite trist med all skola, gjorde en hälsoundersökning hos skolsyster och fick det bekräftat att jag var 161.5cm lång, jag som trodde jag var runt 164cm, haha är lite sur för det. Men jag fick tillbaka en idrottstext och jag är rätt så nöjd över resultatet, gjorde en miss men det gick bra ändå :) Och sen så är NO provet avklarar, puh! Väldigt svårt prov dock.

nobody said it was easy


The clouds looks like sheeps

 
Idag var det ju första skoldagen för mig efter lovet, och vad ska jag säga? Saknar redan lovet, fast det är alltid kul att träffa mina fina vänner. Mååånga skratt idag haha! Har tagit itu med kemin idag efter skolan, stort prov imorgon! Usch, men det går nog bra, känner mig rätt så säker :) 
Hur var er dag?

Lissabons spårvagnar


sjukling

Redigerad och icke redigerad

Är hemma från skolan idag, ont i magen och illa mående. Usch, men det är alltid skönt med lite vila. Får lite tid att plugga till mitt kemi prov på onsdag också! Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorrn, det är faktiskt rätt så tråkigt att vara sjuk.

Boat

Jag tog en liten fotorunda idag, har inte gjort det sen i somras men jag kände för att göra det idag. Bilderna blev väldigt bra, här är två, eller det är ju samma bild men olika redigerade. Vilken tycker ni var finast? 

mooifotos

Hallihallå!
Jag är Lisa, en glad 14-årig tjej som bor i Stockholm. Jag har haft måånga bloggar förut men nu ska jag börja med en fotoblogg, vilket jag aldrig har haft förut!
Jag har alltid varit lite intresserad av fotografering, och när jag fyllde 12 så fick jag en digitalkamera som jag knäptte många bilder med. Men nu i våras gick den sönder, men då började jag istället låna min pappas systemkamera, så i somras har mitt intresse för foto växt enormt. Och idag är jag väldigt fotointresserad men hinner inte fota lika mycket som jag gjorde i somras. Men jag har väldigt många bilder som jag längtar tills jag kan visa upp! Men först måste jag bara kopiera bilder från en annan dator till datorn jag är på nu (och som jag använder mig), det kommer jag nog göra imorrn. Och om ni gillar/ogillar bilderna jag lägger upp så skulle det vara jätte kul om ni skrev er åsikt :) 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.