åttonde december

Godmorgon! Vaknade upp med hemskt halsont, ajaj. Men jag har inga planer att vara så himla social idag så idag får jag väl vila rösten lite :) Idag ska jag bara ha en mysdag som jag tyvärr måste klämma in lite plugg i. Har inte så mycket mer att skriva men hoppas ni får en fin dag!

5 fakta

1. Min absoluta favorit högtiden är julen. Älskar den till och med mer än min födelsedag.
2. Mina favorit sångare är One direction, Ed Sheeran, Little mix och alla skådisar i Glee.
3. Jag älskar att skriva olika historier, har en mapp här i datorn med massor av historier. Inga är klara dock.
4. Jag har russin, usch det hemskaste som finns.
5. Jag lyssnar på musik hela tiden, när jag sitter vid datorn, när jag duschar, när jag byter om, när jag borstar tänderna. You name it.

We're on the island of misfit toys, here we dont want to stay

Äntligen Fredag! Åh gud så härligt, behövs, dels för vila och dels för plugg! Imorgon ska jag nog plugga mycket, sorgligt nog. Och kanske lite på Söndag, men vi får gäster då så det blir väl mest att vara social då. Men idag när jag kom hem från skolan så pluggade jag så ikväll ska jag nog slippa det. Härligt med lite fredagsmys utan stress! 
Längtar så grymt mycket till jullovet nu, ni anar inte. Det ända jag tänker på typ. Och nästa vecka kommer min super saknade vän som flyttade till Kina i somras. Har inte träffat henne på fleeera månader så jag längtar så obeskrivligt tills dess. 

I dont care about the presents underneath the christmas tree

Lekte lite med regeringen... Som btw fungerar igen! :)

Halloj! Sitter just nu i min källare med one piecen och julmusik. Åh så härligt! Är lite mer eller mindre stelfrusen, att rida när det är svinkallt är ingen poppis precis... Dessutom har jag nyss druckit en slags "medel" mot magsjuka, ska ju till afrika över jul. Så magen är alldeles bubblig, haha. 
Menmen, är glad ändå! Veckorna går så grymt snabbt nu för tiden, känns som det var måndag igår? Fast jag klagar verkligen inte, då går tiden innan jullovet ännu snabbare! 
Hoppas ni får en fin kväll!

snöstorm.

Jag kan inte komma in på mitt redigerings program just nu så det blir tyvärr oredigerade bilder just nu.

Jag vet inte hur vädret har varit för er som inte bor i Stockholm, men här i huvudstaden har det varit snöstorm hela dagen! Och en riktigt hemskt dessutom, vägarna som inte är plogade går knappt att gå på, och idag under lunchen var vi ute ett litet tag och då såg man nästan ingenting förutom all snö som virvlade omkring. Jag älskar snö, men det är inte så mysigt att vara ute när det är snö storm... Föredrar att ligga i soffan och dricka varm choklad. 
Så idag direkt när jag kom hem från skolan idag så skottade jag lite smörar för mamma och pappa så att jag får högre månadspeng. Och sen behövde jag tyvärr dyka ner i alla skolböcker, veckorna innan lov är alltid jobbiga. Massa prov och läxor. Så nästa vecka är värst, två prov och två läxor (än så länge) tills dess. Men veckan efter det blir nog riktigt lugn och skön.
Hoppas ni har haft en bra dag i snön! 

Blow the candles out


Oredigerade.

fjärde december.

Har äntligen fixat med vinterbilderna, inga mer sommarbilder på ett tag nu! 

Usch vad jag har frysit idag, utomhus är det svinkallt, och desamma i skolan! Även om elementen är jätte varma så verkar värmen inte spridas från dom, så jag har mest gått omkring och huttrat idag. Men var på bra humör ändå! Gårdagens ledsamhet är borta, kan vara för att vi fick håltimme (även om det var för bilden, älskar bild...), fattade äntligen lite av den hemska algebran eller bara för att jag var almänt glad! :) 
Just nu sitter jag och laddar över bilderna från kameran medans jag försöker läsa i fysik boken och äter gulashsoppa, mycket att göra haha ;) Snart ska jag dra mig iväg till gymmet, så det blir nog ingen mer bloggning idag men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt, har fått flera nya läsare, välkommna! :)

If we could only turn back time

Först och främst: JAG VANN VECKANS BLOGG TÄVLING HOS HANNALOVISASOL.SE, JIPPIE! Haha, fick världens hjärtattack när jag såg det, och med det har jag fårt väldigt många besökare! Hoppas ni stannar :)
Och nu till min dag: Det var kallaste dagen någonsin idag så jag fick tyvärr vandra omkring i min feta dunjacka. Den är super mysig men den är väldigt grön och stor, så ja, jag såg mer eller mindre ut som en ärta ;) Men den är som sagt jätte varm och mysig.
Har inte varit på mitt bästa humör, ingen aning varför, skyller på att jag är en tonåring med massa hormoner. Humöret kommer och går lite som det vill. 
Efter skolan råpluggade jag till ett fysikprov som jag har nästa vecka, äntligen fastnade lite i min hjärna. Så det var skönt, och nu ska jag snart baka med pappa eftersom det är min tyskaläxa. Inte helt fel ;)
Oj, nu blev det här värsta romanen så jag rundar av med en fin liten bild.
Gammal bild ifrån ridlägret 2011.

ang. vinterbilder

Jag vet att det är super konstigt att jag har sommarbilder när jag skriver om vinter men nu är det så att på den datorn jag använder mest så finns det inget utag där jag kan koppla in kamerans minneskort, så jag måste tyvärr använda gamla bilder. Men idag så har jag fotat lite fina vinterbilder, och jag har några från förra vintern så jag ska försöka ladda upp bilder från kameran till min pappas dator (som jag inte använder så ofta) imorgon eller någon gång nästa vecka. Så snart får ni färska vinterbilder!♥
Istället får ni en färsk webcam bild på mig och min kisse. 

första december.

Första december idag, åh så underbart. Älskar det. Och som jag skrev igår har dagen spenderats med helena först på en kattmässa där vi var med i tipsrunda, åt pepparkakor, kollade på alla djursaker och skrattade åt den runda katten som går omkring där. Köpte även godis till min kisse där. Blev faktiskt sugen på att praoa där, verkar väldigt mysigt. Men vi får se, dom kanske inte ens tar emot praoelever. Menmen, efter det åkte vi hem till Helena, såg på Glee och hade lika kul som vanligt. 
Åh vad jag älskar det är jul snart♥
 
 
 
 
 

Lucka ett

Jag är med i www.hannalovisasol.se s julkalender "tävling" om en header! :)