ombre

är grymt sugen på att göra ombre i mitt hår, det är så grymt snygg. vet inte riktigt om jag kommer göra det, skulle vilja att mitt hår var lite längre. menmen, vi får se!
 
 

be active, get sweaty, feel great, repeat

Måste verkligen börja träna mer nu. Har fixat ett träningsschema och ett strängt förbud mot godis på vardagar. NU KÖR VI! 
 
 
 
summer 2013, come at me
 

 
 
 
 
 

white lips, pale face, breathing in the snowflaces

Jaha, så gick det med bloggningen då. 
Usch, shame on me! Och jag har tyvärr ingen ursäkt, jag glömde bort helt enkelt. Ska försöka börja nu men det kanske blir lite pauser innan jag kommer igång. Men nu ska jag iallafall fixa lite inlägg ikväll!
Oredigerad bild på zebror, ett av mina absoluta favoriter i savannen.

black velvet faced monkey

En söt liten apa som smög sig in i en (tom) bil och tog en banan. Blev riktigt förtjust i aporna där, riktigt söta och fyllda med personlighet. 
Ska försöka lägga upp sånna här inlägg med bilder från Tanzania, blev riktigt nöjd med vissa av bilderna faktiskt!

tjugoandra januari tvåtusentretton

 
Dagen började med ett besök hos vårdcentralen, usch, det är något med min tå, minns inte om det var en imflamation eller infektion men den är svullen och så. Förra veckan så blev jag "opererad" i tån (sjukhuset öppnade upp för att få ut var osv.) men den är fortfarande svullen så igår började jag med antibiotika. Och jag måste åka till vårdcentralen stup i kvarten för att byta förband runt tån. Men nu blir det förhoppningsvis bättre! 
Skolan var ganska jobbig med en lärarlös SO lektion och matteprov. Menmen!
Ska försöka fixa lite med designen och fixa lite nya inlägg. Ses senare!

long time no see


 

HEJ! Ja, som ni märkt så har jag inte bloggat på ett tag, förlåt för det, men det är jag i ett nötskal. Först är jag jätte taggad på att blogga och håller på jätte mycket med bloggen, men sen efter några veckor så försvinner tyvärr min lust till att blogga och jag låter bloggen stå tom ett tag. Och nu har den stått tom ett bra tag! Ska försöka börja lite smått, men jag lovar inte att jag är kvar så länge...
Det har hänt mycket sen jag senast skrev, jag har t.ex varit i Tanzania, världens roligaste och bästa resa. Tog en massa bilder där också så jag ska lägga upp bilder och skriva lite!
Ska försöka knåpa ihop en design nu, lovar inte att den blir så bra, men jag ska försöka! :)